Smještaj

Odaberite vrhunski smještaj i uslugu za sebe i svoje najmilije!

Zahvaljujući uspješnom desetogodišnjem poslovanju i kvaliteti usluga Dom za starije i nemoćne osobe Ivana je nedavno proširen te sada raspolaže s jednim od najsuvremenije opremljenih apartmana za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Hrvatskoj i regiji.

Dom se sada proteže na 2.000 četvornih metara i pruža smještaj za 66 korisnika u 12 apartmana veličine 30 četvornih metara i 20 soba.

Apartmani raspolažu:

- visokokvalitetno uređenim sobama pogodnim za stanovanje dviju osoba
- vlastitom visokofunkcionalnom kupaonicom i toaletom prilagođenim teže pokretnim i nepokretnim osobama
- vlastitim hodnikom i garderobom
- vlastitim dnevnim boravkom i kuhinjom (u Exclusive apartmanima)

 

 

Sobe (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) su polivalentne namjene, prilagođene smještaju pokretnih, teže pokretnih i nepokretnih osoba, opremljene su svim potrebnim sadržajima: krevet, ormar, komoda, noćni ormarić, lampe, stol, stolice, signalizacijsko zvono, televizor i telefon, a u stacionarnom dijelu ustanove i dodatnom medicinskom opremom.

 

 

 

 

 

Apartmanske sobe opremljene su: vrhunskim bolničkim krevetima (kreveti s elektropodesivim podnicama, medicinski madraci), LCD televizorima za svaki krevet, telefonom i internetom, signalizacijskim zvonima, te drugim popratnim namještajem (noćnim ormarićima, komodama, stolom i stolicama).

Site Login