Vijesti

Suncani dani izmamili su nas van

Suncani dani izmamili su nas van

Za lijepa vremena sve naše grupne aktivnosti preselili smo van na dvorište Doma Ivana.

Više...

Kreativna radionica povodom Uskrsa

Kreativna radionica povodom Uskrsa

Povodom nadolazećeg Uskrsa danas smo održali kreativnu radionicu bojanja pisanica i sličica s uskrsnim motivima koje smo izložili na našem panou.

Više...

Proslava rođendana naših štićenika

proslava rođendanaMjesec siječanj završili smo proslavom rođendana naših štićenika - njih sedmero koji su rođeni u tom mjesecu:

Više...

Božićni domjenak

Božićni domjenakU petak, 23.12.2016., u blagovaonici Doma Ivana održan je božićni domjenak i druženje štićenika, vlasnika i radnika doma.

Više...

Pripreme za Božić

Pripreme za BožićPosljednji mjesec u godini obilježen je brojnim radionicama i događanjima kojima želimo svim štićenicima u domu stvoriti osjećaj topline obiteljskog doma.

Više...

Ukrašavanje Doma Ivana božićnim ukrasima

Ukrašavanje Doma Ivana božićnim ukrasimaOvaj tjedan započelo je ukrašavanje Doma Ivana božićnim ukrasima. Osoblje doma vježba timski rad i kreativnost dok štićenici sve prate sa sigurne udaljenosti.

Više...

Kreativna radionica na temu jeseni

Kreativna radionica na temu jeseni U listopadu smo u mnoštvu naših aktivnosti organizirali i kreativne radionice na temu jeseni. Izrađivale su se vaze od jesenjeg lišća, mali lampioni i slikale buče i tikvice.

Više...

1. listopada - Međunarodni dan starijih osoba

1. listopada - Međunarodni dan starijih osoba Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, 1. listopada i ove nas je godine sada već tradicionalno posjetila Udruga umirovljenika "Treća dob" iz Ivanić-Grada koja je u sali Restorana Sablić za štićenike Doma Ivana pripremila zabavan glazbeno-scenski nastup.

Više...

Izlet u Ivanić-Grad na Bučijadu!

Izlet u Ivanić-Grad na Bučijadu

U subotu, 15.10.2016. Dom Ivana organizirao je za svoje stićenike izlet u Ivanić-Grad na kulturno-gastronomsku manifestaciju Bučijadu.

Više...

EP 2016

EP 2016

Nogometna euforija zavladala je i u našem Domu Ivana!

Više...

Stranica 1 od 3

Početak
«
1

Site Login